Buurtkrant voor Ondiep en Pijlsweerd
De Noordwester

Live Muziek op de Plantage   

Home »  Geen categorie »  Live Muziek op de Plantage   

Live Muziek op de Plantage   

17 september, 2024

-Dit is een bijdrage van Wijkbureau Noordwest-

Kom je op zaterdag 28 september tussen 17:00-22:00 ook weer langs op de Plantage? We gaan, net als vorig jaar, genieten van muziek en gezelligheid. Zo zijn er optredens van DJ Kane en DJ On Fire en zorgt Ondiepse volkszanger Brandon voor de Hollandse noot. De entree is gratis!

Leer je buurtgenoten kennen!

Vanuit de buurtagenda Ondiep/2eDaalsebuurt weten we dat goed contact maken in de buurt belangrijk is. Daarom organiseren diverse buurtbewoners – zoals Anja en Trudy – deze avond. Beiden zijn al jaren woonachtig in Ondiep en zetten zich regelmatig in voor de wijk en dus ook voor het regelen van dit superleuke feest!

Een gezellige avondje uit

Kom naar de Plantage en leer je buurtgenoten beter kennen, ga met elkaar op de kiek in de photobooth en genieten van een gezellig avondje uit. Naast leuke muziek zijn er kraampjes met lekker eten en drinken. Er is voor elk wat wils:

  • Er worden weer churro’s verkocht door Teus en Dolly van de oliebollenkraam van de Straatweg.
  • Broodjes knakworst worden verzorgd door PLUS Meeuwsen.
  • Moos zet weer een buitentap neer
  • De barista’s van Coffeemood schenken heerlijke koffie, thee en chocolademelk.
  • Er komen ook ijsfietsen met de lekkerste ijsjes.

Hou je meer van Grieks en Surinaams? Goed nieuws want er komen er kraampjes met heerlijke hapjes, gemaakt door verschillende buurtbewoonsters. Ontdek het kooktalent van je buren!

Onthulling prikbord

Verschillende bewoners hebben ons gevraagd of er een prikbord voor de wijk kan komen. Heel simpel, een bord middenin de wijk met interessante informatie over de wijk. Denk aan leuke evenementen, workshops, sportactiviteiten, nieuws. Het is gelukt! Tijdens Live Muziek op de Plantage onthullen we het infobord op de Plantage.

Er worden nog veel meer leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een kinderdisco! Kortom: een gezellig avondje uit samen met je buurtgenoten en dat ook nog op burendag! Graag tot 28 september.